Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σήμερα ξημερώνει μια μαύρη μέρα για τον λαό που αγωνίζεται. Ο Παύλος Φύσσας,  34 χρονών, αγωνιστής του αντιφασιστικού κινήματος, άνθρωπος που έβαζε τη ζωή και την τέχνη του στην υπηρεσία του αγώνα ενάντια στον φασισμό, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από χέρι φασίστα στο Κερατσίνι! Μια στυγνή δολοφονία των χρυσαυγιτών φονιάδων! Οι παπαγάλοι που σε συγχορδία αποφαίνονται ότι  «τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο» ή μιλάνε για «οπαδική βία»,  δε μπορούν να το κρύψουν: Οι ναζιστές  της Χρυσής Αυγής έχουν στόχο να σκοτώσουν!

Ήταν θέμα χρόνου. Μπορεί να μη θρηνήσαμε νεκρό στην μαφιόζικη επίθεση ενάντια στο συνεργείο του ΚΚΕ στο Πέραμα, θρηνούμε όμως δυο μέρες μετά!
Το στήσιμο ίδιο με το Πέραμα. Ομάδες που έρχονται ειδοποιημένες, που εμφανίζονται στο χώρο της δολοφονίας με την συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που είναι έτσι κι αλλιώς διαρκώς παρόντες  στην συγκεκριμένη περιοχή, και χτυπάνε! Προαναγγέλλοντας μάλιστα τα χτυπήματα. Μόνο που αυτή την φορά δεν λάθεψαν. Δυο μαχαιριές, η μία ίσια στην καρδιά!

18 Σεπτεμβρίου 2013. Μια μέρα που το μίσος μας φουντώνει όσο δεν φαντάζεστε. Και η απόφασή μας φουντώνει όσο δεν το χωράει ο νους σας! Όσο και να σας προστατεύουν οι κρανοφόροι των ΜΑΤ και των ΔΙΑΣ, όσο και να σας προωθούν οι καναλάρχες με τα σκουλήκια τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου και οι εφοπλιστές με τους υποτακτικούς τους όπως στο Πέραμα. Όσο και να σας ανοίγουν δρόμους τα στελέχη της ΝΔ τύπου Πολύδωρα, ο λαός θα σας τσακίσει, εσάς και τα αφεντικά σας!
 Ο λαός ξέρει πώς να πολεμά τους φασιστές, το έδειξε στην Κατοχή και στην Αντίσταση, το έδειξε στον Εμφύλιο, το έδειξε στη Χούντα και το Πολυτεχνείο.
 Μην αφήνετε τους φασίστες σε χλωρό κλαρί! Πετάξτε τους έξω από τα συνδικάτα,  από τα σχολεία, από τις γειτονιές!  Να μην τολμάνε να πατήσουν το πόδι τους πουθενά! Τσακίστε την συμμορία της ΧΑ παντού.
 Το χρωστάμε στον Παύλο. Το χρωστάμε σε κάθε νέο, σε κάθε παιδί, σε κάθε αγωνιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου