Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

0,8 δευτερόλεπτα για κάθε έναν από τους 337 υποψήφιους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί κύριοι,

Ο αποκλεισμός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενός συνδυασμού με 377 υποψηφίους σε όλες τις περιφέρειες, από τα ΜΜΕ, είναι μια σκανδαλώδης ενέργεια που ξεπερνάει κάθε όριο λογικής. Η απόδοση ενός πεντάλεπτου, σύμφωνα με όσα συνέβησαν και στις πρόσφατες ευρωεκλογές, για την προβολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ισοδυναμεί με λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο για τον κάθε υποψήφιο!

Η ΝΔ αποχαιρετά την κυβέρνηση αφήνοντας πίσω της μια κληρονομιά πραξικοπημάτων και καταρράκωσης των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων. Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να κυβερνήσει και δεν ιδρώνει το αυτί του για τέτοιους αποκλεισμούς.

Βέβαια, ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που στήριξε τους εργατικούς και νεολαϊστικους αγώνες, την εξέγερση του Δεκέμβρη, κόντρα στην κυβέρνηση και τη συντηρητική πολιτική, δεν περιμένουμε να μας ανοίξουν τις αγκάλες οι βαρόνοι των ΜΜΕ και το Υπουργείο που εποπτεύει τα μέσα κρατικής προπαγάνδας.

Να γνωρίζουν όμως, ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιους αποκλεισμούς και θα αντιδράσουμε όπως αρμόζει στις παραδόσεις του κινήματος που θέλουμε να εκφράσουμε. Καλούμε τα κόμματα της Αριστεράς να καταδικάσουν αυτούς τους αντιδημοκρατικούς αποκλεισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου