Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013


Για την επέμβαση στους Γιατρούς του Κόσμου και το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Χυδαίοι, εχθρικοί σε κάθε συλλογικότητα, αυτοί είναι οι κυβερνητικοί εταίροι. Την ώρα που υπογράφουν τις συμφωνίες μεταξύ τους και στην πραγματικότητα έσονται εις σάρκα μια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για 'κοινωνική συνοχή', μπουκάρουν στους Γιατρούς του Κόσμου και στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο και ψάχνουν για... ναρκωτικά. Την ίδια ώρα ο Γεωργιάδης καταστρέφει το δημόσιο σύστημα υγείας και έχει το θράσος να απειλεί τους εργαζόμενους, ενώ βάζει 25 ευρώ εισιτήριο για εισαγωγή στα νοσοκομεία.

Έτσι, αθόρυβα και σχεδόν 'αόρατα' όπως νομίζει, η άθλια κυβέρνηση εφαρμόζει στην πράξη τη θεωρία των άκρων και το πολιτικό πρόγραμμα των νεοναζί της ΧΑ, ενώ στα πρωτοσέλιδα και στα δελτία ειδήσεων προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι 'αντιμνημονιακή'. Αυτή λοιπόν τη 'σοβαρή ΧΑ' εννοούσαν οι εντολοδόχοι δημοσιογράφοι, την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που θα κυνηγάει ό,τι είναι συλλογικό, αλληλέγγυο και ανθρώπινο, ό,τι αντιστέκεται και ορθώνει ανάστημα και αξιοπρέπεια στη λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει οι 'κάπο' της τρόικας.

Είναι φανερό πια ότι τώρα πρέπει να δυναμώσουμε όλες τις εστίες αντίστασης, όλες τις οργανωμένες προσπάθειες αλληλεγγύης, να βάλουμε στην πράξη όλες τις ανατρεπτικές, επαναστατικές ιδέες. Να τινάξουμε από πάνω μας το φόβο και την αβεβαιότητα που μας ταΐζουν καθημερινά, να συνειδητοποιήσουμε ότι η κυβέρνηση και η τρόικα μόνο για τη σωτηρία του λαού δεν δουλεύουν.

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όπως μας τα διδάσκουν κουνώντας το δάχτυλο. Να τους ανατρέψουμε πριν να είναι αργά!

 Κάτω τα χέρια από τα κοινωνικά ιατρεία, τις συλλογικότητες και τους αγωνιστές

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου