Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973-2011

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΨΩΜΙ: γιατί η αδίστακτη επίθεση της νέας κυβέρνησης τραπεζιτών, μεγάλων συμφερόντων και ακροδεξιών, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ συνεχίζεται ανελέητη, δημιουργώντας στρατιές από ανέργους και φτωχούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης.
ΠΑΙΔΕΙΑ: γιατί θέλουν νέους αμόρφωτους με μόνο εφόδιο τις «δεξιοτεχνίες» που θα τους κάνουν εύκολα αναλώσιμους. Με την παιδεία της αγοράς επιδιώκουν να λοβοτομήσουν ιδεολογικά τη νεολαία ώστε να την καταστήσουν ακίνδυνη και ανίκανη να πολεμήσει για τα δικαιώματα και τη ζωή που της ανήκουν.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: γιατί η τραπεζική «χούντα» που είναι κυβέρνηση αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και προωθείται ως μοντέλο διακυβέρνησης και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, «βάζει στο γύψο» εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα και θυσίες.
ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΄73
-ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
-ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.
Διαγραφή του χρέους, έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ, εθνικοποιήσεις των Τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων κάτω από εργατικό έλεγχο και ριζική αναδιανομή του πλούτου υπέρ των εργαζομένων είναι ο μόνος δρόμος.
ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Μόνο μια ισχυρή, πλατιά, μετωπική αντικαπιταλιστική αριστερά θα μπορέσει σήμερα να συμβάλει στο αναγκαίο αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής, στη νίκη των αγώνων, για την επανάσταση, για την εργατική εξουσία σε μια νέα σοσιαλιστική – κομμουνιστική προοπτική. Μια αριστερά που θα εγκαταλείψει την αδιέξοδη επιμονή στην στήριξη του ευρώ και της ΕΕ, που θα έχει πρώτο στόχο την οργάνωση των εργαζόμενων, αντί την αναμονή των «εκλογών» και τις αυταπάτες για «κυβερνήσεις της αριστεράς» ή της «λαϊκής εξουσίας» μέσα στα πλαίσια της σημερινής κατάστασης. Που θα προκρίνει την ενωτική δράση στους αγώνες, αντί τον διαρκή «ενδοαριστερό εμφύλιο». Που θα υπερβαίνει τα διάφορα «πατριωτικά μέτωπα όλων των Ελλήνων» όταν οι Έλληνες καπιταλιστές υλοποιούν τα ταξικά τους συμφέροντα με την πολιτική του Μνημονίου. Για μια τέτοια αριστερά παλεύει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλώντας σε αυτήν την μάχη τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές, όλους εκείνους που επιμένουν να αναζητούν δρόμους ρήξης και ανατροπής της σημερινής βαρβαρότητας.

ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τοπική επιτροπή Πρέβεζας

1 σχόλιο:

  1. Kαλησπερα .
    Εχω φτιαξει ενα blog που ειναι στα αρχικα
    του σταδια, με επίκεντρο την αριστερά.Αυτο ειναι το
    kinhmatiko.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή