Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ

Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι,

Μπροστά στο ανελέητο σφυροκόπημα των αντεργατικών μέτρων που βιώνουμε από κυβέρνηση-Ε.Ε.- ΔΝΤ, τις αντιδραστικές αλλαγές στο ασφαλιστικό, την απελευθέρωση των απολύσεων, τη μεθόδευση της πλήρους κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων, την πολιτική χρεοκοπίας του λαού, πρέπει να απαντήσουμε με μια νέα ταξική ενότητα, μια ενότητα που θα διαμορφώνει τους όρους για νέους νικηφόρους αγώνες.

Μια νέα ταξική αγωνιστική ενότητα με κριτήριο τις ανάγκες και τα δικαιώματα της εποχής μας, οπού τα πάντα θα αποφασίζονται από τους εργαζόμενους για τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Από αυτή τη σκοπιά καταδικάζουμε την επίθεση της ηγεσίας του ΠΑΜΕ(με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΟΠΙΚΗ ΦΩΝΗ στις 12/5) στο Σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου και προσωπικά στον πρόεδρο του συλλόγου σ. Βουγέλλη Στρατή. Μια επίθεση που φτάνει στα όρια της προβοκάτσιας.

Οι «αυτόκλητοι προστάτες» της εργατικής τάξης έχουν τελειώσει! Ειδικά σε μια περίοδο καπιταλιστικής κρίσης- όπως τώρα- όπου η απάντηση που δίνεται από το κόμμα σας είναι ο «σοσιαλισμός» που γνωρίσαμε!!!

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις πολιτικές μας διαφορές. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση, όπως ακριβώς είμαστε ανοιχτοί και στην κοινή δράση. Η σπίλωση όμως αγωνιστών την οποία έχει πληρώσει ακριβά το κομμουνιστικό κίνημα είναι απαράδεκτη. Ό εμφύλιος που πάτε να παγιώσετε μέσα στο κόσμο της αριστεράς δε θα περάσει.

Θα μπορούσαμε να σας ακολουθήσουμε σε αυτή την τακτική και αν το κάναμε θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι! Σεβόμαστε , όμως, τη συνολική πορεία του κομμουνιστικού κινήματος στην χώρα μας και γι’ αυτό το λόγο δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε.

Τον υπέρ πάντων αγώνα για την επιβίωση του κομματικού μηχανισμού σε βάρος του κινήματος αλλά και της κοινωνίας που οραματιζόμαστε την έχουμε πληρώσει και έχει κοντά ποδάρια!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου