Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

0,8 δευτερόλεπτα για κάθε έναν από τους 337 υποψήφιους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί κύριοι,

Ο αποκλεισμός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενός συνδυασμού με 377 υποψηφίους σε όλες τις περιφέρειες, από τα ΜΜΕ, είναι μια σκανδαλώδης ενέργεια που ξεπερνάει κάθε όριο λογικής. Η απόδοση ενός πεντάλεπτου, σύμφωνα με όσα συνέβησαν και στις πρόσφατες ευρωεκλογές, για την προβολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ισοδυναμεί με λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο για τον κάθε υποψήφιο!

Η ΝΔ αποχαιρετά την κυβέρνηση αφήνοντας πίσω της μια κληρονομιά πραξικοπημάτων και καταρράκωσης των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων. Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να κυβερνήσει και δεν ιδρώνει το αυτί του για τέτοιους αποκλεισμούς.

Βέβαια, ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που στήριξε τους εργατικούς και νεολαϊστικους αγώνες, την εξέγερση του Δεκέμβρη, κόντρα στην κυβέρνηση και τη συντηρητική πολιτική, δεν περιμένουμε να μας ανοίξουν τις αγκάλες οι βαρόνοι των ΜΜΕ και το Υπουργείο που εποπτεύει τα μέσα κρατικής προπαγάνδας.

Να γνωρίζουν όμως, ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιους αποκλεισμούς και θα αντιδράσουμε όπως αρμόζει στις παραδόσεις του κινήματος που θέλουμε να εκφράσουμε. Καλούμε τα κόμματα της Αριστεράς να καταδικάσουν αυτούς τους αντιδημοκρατικούς αποκλεισμούς.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Εξορμήσεις ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

ΠΕΜΠΤΗ 17/9 ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 19:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9 ΠΡΩΙ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 19:00 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9 ΚΑΝΑΛΑΚΙ 10:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9 ΚΑΝΑΛΙ-ΣΙΝΩΠΗ-ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ 11:00
ΔΕΥΤΕΡΑ 21/9 ΠΑΡΓΑ-ΑΓΙΑ-ΑΝΘΟΥΣΑ 18:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9 ΔΗΜΟΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ 18:00
ΠΕΜΠΤΗ 24/9 ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ 18:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/9 ΛΟΥΡΟΣ- ΩΡΩΠΟΣ 18:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9 ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 10:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/10 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ( ΘΕΟΦΑΝΕΙΟΣ)

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Η κατάρρευση της κυβέρνησης της ΝΔ (3 μήνες μετά τις ευρωεκλογές) αποτελεί έκφραση και ανοιχτή ομολογία χρεοκοπίας της πολιτικής της, μιας πολιτικής που οδήγησε στην όξυνση της φτώχειας, της ανασφάλειας και της ανεργίας.

Επί 5 χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αντεργατική- αντιλαϊκή πολιτική στα πλαίσια των αποφάσεων της Ε.Ε. εκμεταλλευόμενη όλο το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο που κληρονόμησε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες που στήνονται για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας όλου του αντιδραστικού συνασπισμού εξουσίας να βρει μια λύση διαχείρισης της εξουσίας και συνέχισης της επίθεσης σε βάρος των αναγκών και των δικαιωμάτων μας.

Στο νομό μας η ακρίβεια (ειδικά η ληστεία στο πετρέλαιο) συνεχίζεται. Η ανεργία χτυπάει σταθερά διψήφιο ποσοστό. Η μερική απασχόληση διευρύνεται. Η απλήρωτη εργασία, η καταστρατήγηση ωραρίων, η καθυστέρηση δεδουλευμένων και οι απολύσεις αποτελούν πλέον καθεστώς. Τα προγράμματα stage διογκώθηκαν με την ανασφάλιστη εργασία να τσακίζει κόκαλα. Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων μένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, εμποδίζοντας τη φτωχομεσαία αγροτιά να ζει με αξιοπρέπεια από τη δουλειά της. Οι συνεταιρισμοί όπου δεν έχουν εκφυλιστεί, έχουν μετατραπεί σε ιδιόμορφες καπιταλιστικές επιχειρήσεις εξυπηρέτησης ημετέρων σε βάρος της πλειοψηφίας των αγροτοκτηνοτρόφων με ευθύνη ΟΛΩΝ των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η υγεία και η παιδεία εμπορευματοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο. Αποκορύφωμα η προσπάθεια παράδοσης του νέου νοσοκομείου μέσω των τοπικών αρχόντων και του ΣΔΙΤ σε επιχειρηματικά συμφέροντα. Η θηλιά του τραπεζικού κεφαλαίου σφίγγει το λαιμό όλων και ειδικά το μεγάλο στρώμα των μισθωτών και συνταξιούχων.

Από αυτή τη βάρβαρη πολιτική δεν ξεφεύγει ούτε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, με την ανύπαρκτη δασοπροστασία, με τη συνεχιζόμενη καταστροφή του Αμβρακικού, ο οποίος αφού επιβαρύνθηκε στο εσωτερικό του, τώρα δέχεται χτυπήματα στην είσοδό του με διάφορες επεκτάσεις ιδιωτών αλλά και με την προσπάθεια κατασκευής του λιμενικού- αλιευτικού καταφυγίου στον Παντοκράτορα.

Τα απόβλητα των επιχειρήσεων, τα νταμάρια που ξεφυτρώνουν ή θέλουν να ξεφυτρώσουν, η ανεξέλεγκτη τσιμεντοποίηση, η προκλητική κατοχή και εκμετάλλευση εδαφικών εκτάσεων -και όχι μόνο- από την εκκλησία, η ιδιωτικοποίηση των πάντων (βλ. αιγιαλός), η εξαφάνιση και υποβάθμιση των ελεύθερων χώρων, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στους ιστούς των οικισμών και πολλά άλλα αποτελούν λίγα παραδείγματα της ασυδοσίας των ιδιωτικών συμφερόντων που αλληλοδιαπλέκονται με τους «τοπάρχες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τη συναίνεση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην «τοπική αυτοδιοίκηση».

Την ίδια ώρα, εκτός από τα εργασιακά αδιέξοδα, η νεολαία βιώνει τον εκμαυλισμό της συνείδησης της μέσω του ρουσφετιού, την πολιτιστική υποβάθμιση, με τους εμπόρους ναρκωτικών να έχουν χτυπήσει πολλές πόρτες οικογενειών της περιοχής μας.

Ενώ οι νέοι, οι μισθωτοί, οι μικρομεσαίοι έμποροι και οι φτωχομεσαίοι αγρότες βιώνουμε αυτή την κατάσταση, το τοπικό κεφάλαιο αναπαράγεται, επενδύει και συγκεντρώνει πλούτο σε βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας, στηριζόμενο σε όλο το τοπικό ηγετικό πολιτικό προσωπικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Εργαζόμενες,οι/άνεργες,οι/αγρότισσες,ες/ αυτοαπασχολούμενες,οι/νέες και νέοι

Απάντηση στα προβλήματά μας και στις ανάγκες των εργαζομένων και της νεολαίας δεν μπορεί να δώσει καμιά εκλογική κυβερνητική εναλλαγή στο πλαίσιο του δικομματισμού αλλά ούτε τα διάφορα σενάρια με διάφορες ρεζέρβες όπως το αντιδραστικό – ακροδεξιό ΛΑΟΣ, οι οικολόγοι πράσινοι του συστήματος ή η εκμετάλλευση της αφερεγγυότητας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα απαιτείται σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο ένα ανατρεπτικό πολιτικό κίνημα εργαζομένων και νεολαίας που να υπερβαίνει την τραγική ανεπάρκεια, τον συμβιβασμό και τον εκφυλισμό του επίσημου συνδικαλιστικού κινήματος, θα συγκρούεται συνολικά με την αντεργατική πολιτική και τους φορείς της ,που θα προβάλλει την ανατροπή της κοινωνίας του κέρδους και της αγοράς ως προϋπόθεση και ως μαζικό πολιτικό εκβιασμό, για να μπορέσουμε σήμερα να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Απαιτείται μια άλλη Αριστερά που δεν θα πατάει μέσω του αντινεοφιλελεύθερου μετώπου σε δύο βάρκες (και στην εξουσία και στο κίνημα), ούτε μια Αριστερά της «λαϊκής εξουσίας» στα πλαίσια του καπιταλισμού που θα γυρνάει την πλάτη ή θα ξεπουλάει ότι δεν εντάσσεται στον κομματικό σχεδιασμό, που εντάσσει τους αγώνες στην ανάγκη επιβίωσης του κόμματος , με αποτέλεσμα την υποταγή των πάντων στο αστικό πολιτικό παιχνίδι και σε τοπικό επίπεδο.

Χρειάζεται μια Αριστερά που θα διατυπώνει μια απλή χάρτα αναγκών και δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας αλλά που ταυτόχρονα θα ανοίγει το μεγάλο ζήτημα της επαναθεμελίωσης του σοσιαλισμού- κομμουνισμού της εποχής μας. Χρειάζεται μια ενωμένη αντικαπιταλιστική αριστερά ανυπότακτη και εργατική, ικανή να αντιπαλέψει τη βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου στην εργασία και τη φύση.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και στο νομό μας, με τη δημιουργία της θέλει να συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση και καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία για:

-Αποφασιστικό διπλό ΟΧΙ σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ως το αναγκαίο ΟΧΙ στην αντιδραστική πολιτική του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού.

-Μαύρο στην κυβέρνηση της ΝΔ. Της ληστείας χωρίς κουκούλα στα εργατικά, αγροτικά και λαϊκά εισοδήματα. Των 28 δισ. ευρώ στις τράπεζες και άλλων 28 δισ. ευρώ για νέους πολεμικούς εξοπλισμούς. Της καταστολής και των τρομονόμων, των νέων «ιδιωνύμων» και των καμεροχαφιέδων. Της καταστροφής των δασών και του περιβάλλοντος. Των ιδιωτικών ΑΕΙ και της ιδιωτικοποίησης των πάντων. Της διαφθοράς και των σκανδάλων, των Βατοπεδίων, των «σεμνών και ταπεινών» κουμπάρων και του προκλητικού κουκουλώματός τους.

-Καμιά αυταπάτη για το ΠΑΣΟΚ που αποτελεί επιλογή του κεφαλαίου, το ΠΑΣΟΚ της συναίνεσης στην ίδια πολιτική, που «βαράει προσοχή» στους ντόπιους επιχειρηματίες, σε Βρυξέλες και Ουάσινγκτον.

-Μαύρο στον ακροδεξιό ρατσιστικό ΛΑΟΣ, τον μαύρο μοχλό βαθύτερης αντιδραστικής εξέλιξης του πολιτικού συστήματος.

-Ανυπακοή, ρήξη, ανατροπή της προσπάθειας του κεφαλαίου, της ΕΕ και όλων των αστικών κυβερνήσεων να ρίξουν τα βάρη της δικής τους κρίσης στους εργαζόμενους. Ο εργασιακός μεσαίωνας του σύγχρονου καπιταλισμού δεν είναι το μέλλον μας. Διεκδικούμε τον πλούτο που δημιουργούμε.

-Για νικηφόρους αγώνες της επόμενης μέρας, ανεξάρτητα το ποιος η ποιοι θα είναι οι διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής. Με τη φλόγα των μεγάλων στιγμών του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος και του εξεγερτικού Δεκέμβρη, για τις εργατικές και νεολαιίστικες ανάγκες .

Ψηφίζουμε-Στηρίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ:

Μπέτσος Δημήτριος (Κοινωνιολόγος) ανένταχτος αριστερός

Νάνος Ευάγγελος (Γεωπόνος- Ιδιωτικός Υπάλληλος) μέλος του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ)

Παυλίδης Παύλος (Χημικός Μηχανικός) ανένταχτος αριστερός συνεργαζόμενος με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Χαντζιάρα Μαρία (Ελεύθερη Επαγγελματίας) ανένταχτη αριστερή

Στην ΑΝΤιαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή(ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α) συμμετέχουν, ανένταχτοι αριστεροί, το ΝΑΡ, η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, το ΣΕΚ, το ΕΚΚΕ, η ΑΡΑΝ, η ΑΡΑΣ, η ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, η Κομμουνιστική Ανανέωση και οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση για την κατάρρευση της ΝΔ


Η κυβέρνηση της ΝΔ καταρρέει αντιμέτωπη με το βάθεμα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης αλλά και τις κοινωνικές εκρήξεις στις οποίες θα οδηγούσαν τα αντιλαϊκά μέτρα που απαιτούν κεφάλαιο και ΕΕ. Κάθε προσπάθεια ανάταξής της «κάηκε» από την αντίσταση των «από κάτω» (από την εξέγερση του Δεκέμβρη μέχρι τις απεργίες και τις καταλήψεις) και τις δικές της εγκληματικές ευθύνες (βλ. δασικές πυρκαγιές). Ούτε τα αντιδημοκρατικά μέτρα «νόμου και τάξης», ούτε η ρατσιστική επίθεση σε βάρος των μεταναστών έφεραν την ομαλότητα που απαιτεί το κεφάλαιο. Η κήρυξη των εκλογών – εξπρές αποσκοπεί στην ανάδειξη μιας ισχυρής κυβέρνησης για την επιβολή βαθιών και δραματικών αντεργατικών τομών, έτσι ώστε η αστική τάξη να ξεπεράσει την κρίση σε βάρος των εργαζομένων. Αυτό είναι το σαφές μήνυμα του διαγγέλματος Καραμανλή.

Γι’ αυτό και το ζήτημα δεν είναι απλώς να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά να φύγει η πολιτική της διαρκούς λιτότητας, της ελαστικής εργασίας, του πολέμου, του αυταρχισμού.



Όμως, το ΠΑΣΟΚ ούτε θέλει ούτε μπορεί να ανατρέψει αυτή την πολιτική! Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, η νεολαία δεν πρέπει να έχουν καμία αυταπάτη για το τι θα σημάνει η εναλλαγή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα του εκφράζει τη συνέχεια και όχι ρήξη με τη διαχείριση της ΝΔ. Η επίκληση ότι «η χώρα είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας» είναι το άλλοθι για να συνεχίσουν τα γνωστά στελέχη του Σημίτη μαζί με τα νέα του Γ. Παπανδρέου την ίδια αντιδραστική πολιτική.

Η δύναμη των εργαζομένων, των αγροτών, των νέων δεν βρίσκεται στην εναλλαγή διαχειριστή της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά στους ανυποχώρητους αγώνες, στις απεργίες, τις διαδηλώσεις και τις καταλήψεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Από τώρα να δοθεί το μήνυμα ότι όποια και εάν είναι η κυβέρνηση μετά τις εκλογές, θα βρει μπροστά της τις αντιστάσεις και τα κινήματα.

Μόνο μια ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά μπορεί να δώσει διέξοδο στην κρίση στηρίζοντας τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας και δίνοντας προοπτική στις εξεγέρσεις όπως του Δεκέμβρη. Μια αριστερά που να έχει ως προοπτική της την ανατροπή του καπιταλισμού και όχι απλώς την αλλαγή συσχετισμών στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Το ΚΚΕ δεν μπορεί να δώσει αυτή την ελπίδα γιατί στάθηκε εχθρικό στην έκρηξη του Δεκέμβρη αλλά και στους μαχητικούς αγώνες της νεολαίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε με τον πιο τραγικό τρόπο τις ελπίδες εκατοντάδων χιλιάδων αριστερών με τους συμβιβασμούς του και τα ανοίγματα προς την μεριά της κυβερνητικής διαχείρισης. Αυτή η αριστερά δεν μπορεί ούτε την αντίσταση να οργανώσει, ούτε να ανατρέψει τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Η ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνει τη μάχη για να δυναμώσει η Αριστερά της νίκης και της ανατροπής και να ανοίξει τα φτερά της η δυναμική της σύγκρουσης με τον καπιταλισμό, για τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό της εποχής μας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα δώσει και σε αυτές τις εκλογές τη μάχη για να καταγραφεί η δυναμική που έχει μια τέτοια αριστερά, στηριζόμενη στη θετική εμπειρία της παρέμβασης στις Ευρωεκλογές και τη συσπείρωση χιλιάδων αγωνιστών σε όλη την Ελλάδα.

Θα δώσουμε το παρόν σε κάθε αναμέτρηση, όχι για να αλλάξουμε διαχειριστή, αλλά για να ξεφορτωθούμε την πολιτική της διαρκούς λιτότητας, της υπερκμετάλλευσης, της καταστολής, του ρατσισμού, του πολέμου και της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Κάτω η ΝΔ της λιτότητας, του ρατσισμού, του αυταρχισμού

Όχι στο ΠΑΣΟΚ της συναίνεσης και του νεοφιλελευθερισμού

Αριστερά της νίκης και της ανατροπής και όχι της ήττας και της υποταγής

.

Γραφείο Τύπου ΑΝΤAΡΣΥΑ, 3/9/2009

Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στη Πρέβεζα

Πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Αυγούστου με απόλυτη επιτυχία το φεστιβάλ της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Νομού Πρέβεζας. Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με χαιρετισμό εκ μέρους της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας σε ένα κατάμεστο κηποθέατρο και αμέσως μετά ακολούθησε συναυλία με τους Πρεβεζάνους linos-oplistis-epilektos, η οποία κορυφώθηκε με το γνωστό συγκρότημα Active Member.
Τη δεύτερη μέρα ο χώρος του πυροβολικού γέμισε από την παρουσία νέων, Ελλήνων, Αλβανών και Πακιστανών εργαζόμενων, οι οποίοι παρακολούθησαν τη συζήτηση με τους Νάντια Κουλουμπή, μέλος του δικτύου υπεράσπισης μεταναστών και προσφύγων ν. Πάτρας και Κώστα Βουρεκά, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.
Η πρώτη ομιλήτρια παρουσίασε με γλαφυρό τρόπο τη δράση της πρωτοβουλίας στην Πάτρα το τελευταίο διάστημα αναδεικνύοντας αιτήματα για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματα των μεταναστών. Ο δεύτερος ομιλητής τόνισε την ανάγκη κοινής δράσης Ελλήνων και ξένων εργαζομένων ενάντια στην αντεργατική πολιτική (ιδιωτικοποιήσεις, ελαστικές σχέσεις εργασίας, μαύρη εργασία, ανασφάλεια, συνθήκη Μπολγκεστάιν). Και οι δύο ομιλητές αναφέρθηκαν στα αίτια της μετανάστευσης καταδικάζοντας την πολιτική της ΝΔ, τα σύμφωνα μετανάστευσης της Ε.Ε., τη συναίνεση του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον τυχοδιωκτικό τρόπο με τον οποίο το ακροδεξιό ΛΑΟΣ εκμεταλλεύεται την κατάσταση.
Ακολούθησε πλούσιος διάλογος και αμέσως μετά πήραν σειρά μουσικό σχήμα Αλβανών μουσικών και νεανικά σχήματα της Πρέβεζας.
Η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Νομού Πρέβεζας χαιρετίζει τους χίλιους και πλέον επισκέπτες του φεστιβάλ και θα συνεχίσει τη δράση της. Στόχος: το 3ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ να διοργανωθεί από ακόμη περισσότερους, με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.

31 Αυγούστου 2009
Η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Νομού Πρέβεζας